Empfehlungen zur Säuglingsernähr...

Cool tech hudplejeprodukter?

I dag bliver vinden på Kinas skønhedsinstrument sort teknologi større og større! Hvordan kan der være mindre skønhedsudstyr på toiletbordet for enhver smuk pige? Men der er så mange skønhedsudstyr på markedet, og prisen er meget dyr, hvis du køber den forkerte, er det virkelig som en kniv. I dag vil jeg tale med dig om, hvordan du vælger den rigtige skønhedsmaskine, og hvordan du gendanner dit barns ansigtsmuskler.

直銷代理

1. Vælg efter hudplejebehov

Der er mange typer skønhedsinstrumenter på markedet. Forskellige typer skønhedsinstrumenter retter sig mod forskellige dele og har forskellige effekter. Derfor er det første skridt at vælge i henhold til dine hudproblemer og hudplejebehov.

直銷代理

1.1 Opstrammende løft

Efter 20 år begynder kvinders hudtekstur at ændre sig, og kollagen begynder at gå tabt. Den 25-årige går ind i spidsbelastningsperioden, tabet accelererer, og fænomenet hudens aldring vises gradvist. De første krage fødder og hængende hud vises normalt på dette tidspunkt.

創業成功例子

Kvindens hud er slap, de første porer begynder at ekspandere, huden mister sin elasticitet, og hele ansigtskonturen kan ændres i det senere stadium. Derfor, når der er afslapning, er det nødvendigt at styrke stramme- og løfteplejen.

[Valgforslag]

Hvis der er en stram løfteanmodningsanalyse, kan du vælge forskellige typer skønhedsinstrumenter med mikrostrømprincip. Mikrostrømskønhedsinstrumentet stimulerer celler til at forynge, fremskynder dermis metabolismen og producerer mere ATP for at fremme regenerering af kollagen for at eliminere ødem, stramme og løfte ansigtslinier og gøre ansigtskonturer klarere.

Under stimulering af mikrostrøm kan det genoplive aldrende muskler, øge muskelvolumen og øge spændingen for at opnå effekten af ​​fyldigt og fyldigt ansigt.

1.2 Rengør på plads

Den mest basale og vigtige del af hudpleje er at vaske dit ansigt. I dagligdagen synes vask af dit ansigt at være den nemmeste ting, men faktisk er der stadig mange mennesker, der ikke vasker deres ansigt eller forkert. Vask af dit ansigt er tæt forbundet med din hud. Ufuldstændig vask og forkert vaskemetode vil medføre hudbelastning og forurening og vil også påvirke den normale funktion af andre hudplejeprodukter.

[Valgforslag]

For at rense huden grundigt anbefales det at vælge en ansigtsrensning baseret på ultralydsprincippet. Ved at anvende princippet om lydbølgevibrationer gennem tusinder af impulser pr. Minut bruges hovedhandlingen til at uddybe huden, fjerne snavs, effektivt lindre træthed og dybt rengøre huden indefra og ud.

1.3 Anti-aging og fjernelse af rynker

Når vi bliver ældre, vises rynker uundgåeligt langsomt. På dette tidspunkt er hudens kollagensyntese mindre, og hudens vandretentionskapacitet reduceres også. Forskellige tynde linjer eller bagagerumslinjer er tilbøjelige til at dukke op i ansigtet, såsom juridiske linjer, fiskestangslinjer og hovedtatoveringer. Ud over at bruge hudplejeprodukter mod rynke er du også nødt til at stole på sort teknologi mod rynke skønhedsudstyr for at opnå bedre resultater.

[Valgforslag]

Folk, der har brug for at fjerne rynker til ældning, skal vælge skønhedsudstyr til radiofrekvenser. Gennem studiet af elektromagnetiske bølger udvikles den subkutane vævs naturlige modstandsbevægelse til at generere en masse varmeenergi, så den lokale dermis opvarmes, så kollagen kan regenereres, og blodsystemets cirkulation kan accelereres, så for effektivt at fjerne rynker og gøre vores hud fyldig og elastisk igen.

1.4 Hævelse og ansigtsløftning

Mange kvinder er vant til at holde sig op sent eller drikke for meget vand, inden de går i seng, hvilket vil medføre dårlig blodcirkulation i kroppen og undlader at dræne overskydende vand fra ansigtet i tide, hvilket fører til hævelse af ansigtet den næste dag. Mens man venter længe på dehydrering i ansigtet, kan brugen af ​​massage-skønhedsudstyr opnå effekten af ​​at fremskynde fjernelsen af ​​ødem.

[Valgforslag]

Massagesaloner vises normalt i form af ruller. I stand til at analysere og rulle massage langs ansigtets konturinformation. Og brug mikrostrøm med lav intensitet til at stimulere huden til at producere mere kollagen. Derudover kan ansigtsblodcirkulationen og vandmetabolismen accelereres under massagen, og effekten af ​​eliminering af ødem og nedsættelse af ansigtsvægten kan opnås på kort tid.

2. Vælg efter hudtype

Mange klager over, at skønhedsudstyr ikke er let at bruge, hovedsageligt fordi de ikke valgte i henhold til deres hudkvalitet, så før du vælger udstyr, skal du først forstå din hudkvalitet og derefter ordinere den rigtige medicin for at opnå den maksimale effekt.

2.1 Tør hud

Tør hud mangler olie og vand, og mængden af ​​olie, den kan udskille, er relativt lille, så vores huds evne til at fugte sig selv er også dårlig. Det er imidlertid vanskeligt helt at genopfylde fugt i hudplejeprodukter, og hudens evne til at tilbageholde fugt er svag. Selvom porerne er små og ikke tydelige, ser huden kedelig ud og udsat for fine linjer.

[Valgforslag]

Det vigtigste for tør hud er at gøre et godt stykke arbejde med fugtgivende og fugtgivende. Det anbefales at vælge skønhedsudstyr med importeret effekt for at fremme absorptionen af ​​hudplejeprodukter, fordoble fugtighedseffekten og reducere tørhed af tør hud. Samtidig er det mere sandsynligt, at tør hud forårsager fine linjer og tørre linjer. Det anbefales at bruge en skønhedsudstyr til radiofrekvenser til at fremme kollagenregenerering og lysere linjerne.

2.2 Fedtet hud

Fedtet hud skyldes hovedsageligt for store talgkirtler, som udskiller for meget olie. Vores ansigter er normalt fedtede. Ansigtet er normalt fedtet. På grund af den stærke oliesekretion blokeres porerne ofte, porerne er store, og neglebåndet er tykt. Ved daglig rengøring er det sværere at rengøre grundigt end almindelig hud.

[Valgforslag]

For fedtet hud er det vigtigste at gøre et godt stykke arbejde med rengøring, fjerne olie, rense porerne og reducere forekomsten af ​​acne. Det anbefales at vælge en renseanordning lavet af silikonemateriale, som er blidere og velegnet til daglig brug. Silikagelmateriale er ikke let at skjule snavs, og det er ikke let at opdrætte bakterier. Det bruger også ultralydsvibrationer til effektivt at rense huden og forbedre de almindelige hudorme, acne og forstørrede porer i fedtet hud.

2.3 Følsom hud

Følsomme muskler er den mest specielle hud af alle skind, der bevæger sig på rødt blod, rødme, allergier, prikken, og hjertet er for dårligt! Da følsom hud er meget skrøbelig, ødelægges hudbarrieren, og eventuelle eksterne stimuli kan beskadige huden. Undgå derfor at bruge skønhedsudstyr med høj styrke og hurtig indvirkning.

[Valgforslag]

Når du vælger en skønhedsenhed til følsom hud, anbefales det at vælge en skønhedsenhed af LED-type. Denne type skønhedsinstrumenter bestråler hovedsageligt det røde lys, der kan trænge ind i dermis, som har antiinflammatoriske og reparationseffekter, fremskynder sårheling, fremskynder mikrocirkulation, fremmer stofskifte og reparerer beskadigede kapillærer. Desuden er det hudvenligt, smertefrit og har ingen bivirkninger for hudplejepleje, hvilket er meget velegnet til følsom hud.

3. Vælg efter muskelalder

Ud over de to ovennævnte hovedpunkter er der også en meget vigtig årsag, det vil sige muskelalderen. Da elevernes alder fortsætter med at vokse, bør fokus på valg af skønhedsinstrumenter til forskellige aldersgrupper også være forskelligt.

3.1 Under 25 år (unge muskler)

Hud under 25 år kaldes samlet ungdommelig hud. Huden på dette tidspunkt er generelt meget god, kollagen er rig, stofskifte og reparationsevne er meget ideel, huden har stort set ingen større problemer, selvom der er nogle mindre problemer, kan den repareres hurtigt. Derfor er det vigtigste forskningsmæssige arbejdsmiljø for hudpleje på dette stadium, at virksomheden har gjort et godt stykke arbejde med at fugte og fugte, og manglen på hud vil forårsage en række hudproblemer.

[Valgforslag]

Der er ikke noget stort problem for ung hud, ingen grund til at bruge opstrammende og anti-aging typer til skønhedsudstyr. Du behøver kun at vælge det grundlæggende skønhedsudstyr med ren og fugtgivende effekt. Ansigtsrens kan hjælpe huden med at fjerne snavs og olie i porerne fuldstændigt og opretholde balancen mellem vand og olie.

Genopfyld fugt ved hjælp af en overfladedamper, og få fugt fra huden gennem nano-damp, blødgøre afskæringen og opnå effekten af ​​at genopfylde vand og trænge ind.

3.2 25 år-35 år (let moden muskel)

Det siges, at 25 år er et vandskel. Efter en kvinde er over 25 år begynder hudkollagen, hyaluronsyre osv. At tabe, og forskellige hudproblemer begynder at blive eksponeret og endda hængende, fine linjer, ruhed og andre problemer vises. Dette er også begyndelsen på aldring. Derfor må vi ikke tro, at anti-aging er meget langt væk, og vi skal begynde at være opmærksomme efter 25 år.

[Valgforslag]

I denne alder begynder huden at vise tegn på ældning. Såsom slanke og fine linjer. Du kan bruge mikrostrømskønhedsudstyr. Mikrostrøm kan fremme udskillelsen af ​​celleaffald, forbedre celleaktiviteten, øge blodgennemstrømningen, styrke lymfecirkulationen og derved eliminere hævelse, stramme og løfte ansigtslinjer, gøre ansigtskonturer klarere og modstå tidlig ældning.

3.3 Efter 35 år (moden muskel)

Efter 35 år går huden ind i det modne hudstadium. Hudelasticitet og fugtighedsegenskaber reduceres markant.Indholdet af kollagen i ansigtet er mindre end halvdelen, og vandtabet er meget hurtigt. Det største problem er, at huden bliver ru og mørk, huden er løs, og rynker vokser. aldring vedligeholdelse er påkrævet.

[Valgforslag]

Denne aldersgruppes behov er at fremme kollagenregenerering, forbedre cellegenerering og modstå uddybning af forskellige rynker. På dette tidspunkt anbefales det at bruge skønhedsudstyr af radiofrekvent type.

Den såkaldte radiofrekvens er en højenergi-elektromagnetisk bølge, der kan udvikle sig hurtigt til opvarmning af hudvævet. Når en bestemt miljøtemperatur i virksomheden nås, kan radiofrekvensteknologien trænge igennem epidermis og direkte påvirke dermis. Kollagen krymper på grund af varme, så huden kan opnå effekten af ​​at stimulere kollagenregenerering. Hvis du insisterer på at bruge det, kan det gøre huden fyldig og elastisk.

Related Links

ホームビューティーサロンを作成するための適切な美容器具を選択する3つの方法

美容器具はとても高価ですが、あなたに合ったものを選ぶにはどうすればいいですか?

初めて美容器具を購入し、正しい方法を選ぶことは宝物です

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empfehlungen zur Säuglingsernähr...